Poziv na završnu konferenciju projekta Zelene vještine za elektrotehniku i strojarstvo

Poziv na završnu konferenciju projekta

Poštovana/poštovani,

Elektrotehnička i prometna škola Osijek organizira 06.09.2013. u 10,00 sati u Hotelu Osijek, Šamačka 4, završnu konferenciju u sklopu projekta „Zelene vještine za elektrotehniku i strojarstvo” sufinanciranog iz EU fondova IPA- IV Razvoj ljudskih potencijala u okviru programa Modernizacija školskih kurikuluma u strukovnim školama u skladu s promjenjivim tržištima rada/gospodarstva.

Cilj je projekta razvijati zelene vještine učenika strukovnih škola i obučavati širu populaciju u regiji o obnovljivim izvorima energije.

Svrha završne konferencije je promovirati rezultate projekta (razvijen kurikulum obnovljivih izvora energije, opremljen solarni laboratorij, izrađena internetska stranica, priručnici za nastavnike i e-learning materijali, kao i brošura o projektu), predstaviti iskustva polaznika obuke i socijalnih partnera i raspraviti o stečenom iskustvu.

 

Cilj završne konferencije je razmotriti načine nastavka projekta kao i pitanja održivosti projekta. Na konferenciji će biti predstavljena iskustava polaznika stručnih edukacija i ključnih dionika, uz otvorenu mogućnost za raspravu i razmjenu mišljenja socijalnih partnera, poput poslodavaca, Zavoda za zapošljavanje, predstavnika obrazovnih ustanova te regionalnih i lokalnih vlasti.

 

Za sve je sudionike osiguran ručak i osvježenje tijekom pauza.

 

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo Vas da obavezno potvrdite dolazak ispunjavanjem prijavnice na stranici projekta zelenevjestine.com. najkasnije do 04.09.2013., na kojoj će uskoro biti dostupan i detaljan program konferencije.

Vašim sudjelovanjem doprinijet ćete kvaliteti ishoda naše konferencije te unaprijediti svoje osobne kompetencije u području obnovljivih izvora energije.

Srdačno vas pozdravljam ispred organizacijskog tima konferencije

Ravnatelj Elektrotehničke i prometne škole Osijek

Ladislav Lukavec, dipl.ing

Osijek, 27.08.2013.

Prijavitii se možete ovdje